Na 10 lessen voel je het verschil, na 20 lessen zie je het verschil en na 30 lessen ervaar je een nieuw lijf! 

Seizoen september t/m december 2019, alle belangrijke informatie op een rij. Heb je nog brandende vragen? mail@lubpilates.nl of 06 – 51 360 170.


LubPilates regels en rituelen:

  • Pilates is voor iedereen! De lessen hebben allemaal hetzelfde niveau, maar de oefeningen ervaart iedereen anders. Met persoonlijke aandacht breng ik jou in contact met je lijf en help ik je om op een dieper (en vaak zwaarder) niveau te komen, in dezelfde oefening. Ja echt… dat kan. Ervaar LubPilates, een nieuwe manier van bewegen waarmee je een sterk èn soepel lichaam krijgt.
  • Een groepsles duurt 1 uur en 15 minuten en wordt afgesloten met een meditatie en een theeritueel in stilte.
  • Inhalen kan altijd in de periode tussen 3 september en 22 december 2019.
  • Partners ontvangen 5% korting.
  • Voor privé lessen, een zelf samengesteld pilatesteam of een workshop voor jouw collega’s, neem contact met me op. Mijn enthousiasme over pilates reaches the stars…
  • Ken je iemand die de lessen van Lub kan gebruiken, maar niet de financiële middelen heeft? In het seizoen najaar 2019 is er één plek om weg te geven.


Klik hier voor het rooster.

Meld je aan!

 


De eerste 10 lessen

maak je kennis met de oefeningen en met de pilateshouding. Bij pilates is het belangrijk dat je de juiste techniek onder de knie krijgt, zodat je maximaal profiteert van de oefeningen. We herhalen daarom dezelfde oefeningen regelmatig. Je zult ontdekken je dat je snel steeds beter wordt. Na 10 lessen zul je merken dat je meer energie krijgt en een betere houding ontwikkelt.

Op weg naar een ander lijf

In de vervolglessen train je je diepe spieren nog beter. Je ademhaling verandert en je bloedsomloop verbetert. Je wordt soepeler. Je kunt je verder uitrekken. En tegelijkertijd worden je spieren sterker: in je core (buik), je benen, je armen. Je staat meer rechtop. Rugklachten verminderen omdat je je buikspieren beter gebruikt. Je bent echt bezig om een gezond lijf te creëren en te behouden.

 

 

Nieuw bij Lub Pilates? Je bent altijd welkom voor een gratis proefles!