Pilates is mijn manier van leven

In 2008 kon in mijn bed niet meer uitkomen vanwege rugklachten. Weinig sporten en veel in de auto of achter de computer zitten, belastte mijn onderrug met pijnlijke uitstralingen naar mijn billen, benen en zelfs tenen. Fysiotherapie, accupunctuur, chiropractie: het mocht niet baten. Toen ben ik weer gaan sporten, vooral yoga en pilates. Uiteindelijk verdween mijn pijn. Inmiddels ben ik echt verliefd geworden op pilates. Ik merk dat mijn lichaam sterk is. Mijn eindeloze rugklachten zijn verdwenen. Ik kan beter omgaan met stress. En het belangrijkste: ik heb rust in mijn hoofd. Deze fantastische resultaten wil ik ook delen met jou.

Ik weet dat het werkt. Daarom geef ik les. In januari 2014 ben ik mijn eigen school Lub Pilates gestart. Een droom die waarheid wordt. Niet schrikken – maar als je bij mij les neemt dan zal ik je waarschijnlijk aanraken. Een goede houding is namelijk essentieel bij pilates. Daarom loop ik voortdurend rond om je houding te verbeteren. Zodat je geen rugpijn krijgt en het maximale uit de oefening haalt. Samen werken wij aan een gezond lijf. Sterk, soepel en in balans.

Marie Louise Lub

Een balletmeisje
Als meisje heb ik 18 jaar op ballet gezeten, klassiek, modern en jazz. Toen ben ik gedrild op houding en techniek. Dit kwam weer terug, vele jaren later toen ik de pilates-opleiding bij Debbie Jenner in Amsterdam volgde. Ballet is voornamelijk werken vanuit je krachtcentrum. Ik bewonder de kracht van dansers. Ze lijken te zweven over het toneel. Wat een beheersing! Inmiddels geef ik alweer vijf jaar pilates en bodyshape. Time flies when you’re doing what you love!
Meester in de rechten
Geloof het of niet, maar ooit ben ik afgestudeerd als meester in de Rechten. Een studie die me voornamelijk heeft geleerd om risico’s in te kunnen schatten en goede afspraken te maken. Daar heb ik nog iedere dag profijt van.
Bevlogen reisorganisator
15 jaar lang heb ik reizen georganiseerd voor het bedrijfsleven. Cuba, New York, Jordanie, IJsland, Italie. You name it, Lub was there.
Up and coming goeroe
Naast pilates heb ik mijn bedrijf Lubpower waarbij ik inspiratie-events organiseer. Ook daar zijn hartstocht, energie en werken van binnen naar buiten kernwoorden.

Reviews

“Als zangeres/zanglerares ervaar ik de pilateslessen van Marie-Louise als een grote aanvulling op mijn kunst. Ik voel me geïnspireerd door haar lessen.”
Nienke Oostenrijk

Reviews

“Marie-Louise heeft een zeer natuurlijke manier om als spreker, inspirator en organisator mensen op een authentieke manier werkelijk te raken en aan het denken te zetten. Waar ze ook is, on the record en off the record, wat ze ook doet, Marie-Louise helpt anderen om “hun vuurtje te laten schijnen”.”
Anna Loots, sportpsychologe en eigenaar Sportualiteit