Jacqueline

“De lessen van Marie-Louise zijn niet alleen fantastisch voor het lijf maar een volledige mind-body-soul experience. Daar is niets aan overdreven, ik kom er altijd met (blij!) betraand gezicht en diepe ademhaling vandaan. Om het maar niet te hebben over mijn nieuwe houding die ik zelfs in de badkamer sta te oefenen. Een super aanrader!”
Jacqueline van Lieshout, www.detoxcoach.nl

Anna

“Marie-Louise heeft een zeer natuurlijke manier om als spreker, inspirator en organisator mensen op een authentieke manier werkelijk te raken en aan het denken te zetten. Waar ze ook is, on the record en off the record, wat ze ook doet, Marie-Louise helpt anderen om “hun vuurtje te laten schijnen”.”
Anna Loots, sportpsychologe en eigenaar Sportualiteit

Joan

“De pilates les van Marie Louise was meer dan gaaf, wat mij betreft een terugkerende training voor onze kunstschaatsers.”
Joan Haanappel, Stichting Kunstrijden Nederland

Nienke

“Als zangeres/zanglerares ervaar ik de pilateslessen van Marie-Louise als een grote aanvulling op mijn kunst. Ik voel me geïnspireerd door haar lessen.”
Nienke Oostenrijk

Anna

“Ik ben ontzettend blij dat je pilates bent blijven geven en dat ik erbij mag komen. Jouw lessen zijn de beste in mijn 10 jarige (met pauzes) pilatescarriere. “
Anna Kretova

Lola

“En nu dat ik je toch mail ook gewoon vertellen dat ik je lessen, keer na keer, als een cadeau ervaar. Ik ben enorm blij om Pilates weer goed én consequent opgepakt te hebben en jou ben ik zeer dankbaar voor wat je overbrengt en met ons deelt.
Je doet het fantastisch!
Lola, Architect

Maartje

“”Met aandacht, precisie en zachtheid begeleid Marie-Louise mij door de oefeningen. En heel geleidelijk merk ik vooruitgang en voel ik hoe mij lijf krachtiger en tegelijk meer ontspannen wordt. Ik voel mij bij Marie-Louise veilig en dat maakt dat ik mijn eigen stijfheid kan toelaten, dat ik kan ontspannen en kan bouwen aan mijn fundament. In mijn ogen de essentie van het leven.”
Maartje Grond (23 jaar), Coach, trainer en schrijfster

Loes

“Al na een paar lessen Pilates merkte ik hoe fijn het is om op je houding te gaan letten.
Pilates leert je om de juiste spieren aan te spannen en sterker te maken. De lessen zijn heel veelzijdig en worden met veel persoonlijke aandacht gegeven.
Langzaam maar zeker merk je dat je lijf soepeler wordt en je ziet waar je naar toe gaat!
Ook de fijne grote rustige ruimte is heel fijn”
Loes

Pauline

“Sinds een maand volg ik Pilates lessen bij Marie. Een enorme aanvulling op mijn plan van aanpak voor mijn rug & nekklachten en mijn training voor
de Amstel Gold Race 100 km. Door de kleine groepen, haar kennis en haar “zien” heeft ze mijn lijf en mijn klachten gelijk door. Waardoor Marie je persoonlijke lichamelijke klachten en doelen helpt aan te pakken. En het werkt. Naast de vermindering van mijn rug & nekklachten voel ik mijn lijf sterker en soepeler worden, word ik gereset naar een gezonde houding en leer ik opnieuw op de juiste manier ademhalen.”
Paulien Willems, eigenaar Slowbiking & Buro Willems